Allmänna villkor

1. Leveranstid
2-5 arbetsdagar. Om din beställning blir försenad på grund av att den är tillfälligt slut i lager kontaktar vi dig via mail och meddelar leveranstid.

2. Villkor inom Sverige
Enhetsfrakt tillkommer med 80 kr per beställning oavsett hur mycket du beställer. Din beställning skickas då med spårbarhet så att både du och vi kan följa din leverans.

3. Betalning:
Du kan betala på följande sätt:
– Kortbetalning 
– Faktura
– Paypal
– Postförskott (postförskottsavgift enligt Postens prislista tillkommer)

4. Personuppgifter:
Vi följer personuppgiftslagen (PUL). Det innebär att personuppgifter som lämnas vid registrering behandlas konfidentiellt och används endast för att kunna skicka order till rätt adress. Inga uppgifter lämnas ut till tredje part utan att kund samtycker.

5. Ej uthämtade paket:
Beställda men ej uthämtade paket kommer att debiteras en avgift om 150 kr ink moms för att täcka våra merkostnader såsom frakt, returfrakt och övrig administration.

6. Retur:
Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med produkten har du 14 dagar på dig att returnera den. Varan måste då vara oanvänd och i sin originalförpackning. När varan är kontrollerad och godkänd skickar vi en ny produkt eller gör en återbetalning, allt enligt dina önskemål. Returfrakten betalas av kunden. Innan du skickar tillbaka någon vara vill vi att du kontaktar oss via mail till kontakt@littleequestrian.se. Vi kan inte garantera att vi hämtar ut varor som skickas utan föregående meddelande. Paket som returneras mot postförskott kommer inte hämtas ut och godkänns inte som en retur.

Om det gäller en reklamation på grund av att du inte är nöjd med kvalitén på produkten ber vi er kontakta oss via telefon eller mail innan retur sker.

Alla returer skall skickas till:
Little Equestrian
Midgårdsgatan 18B
262 71 Ängelholm

Orgnr: 969773-3070

ADRESS

Little Equestrian
Midgårdsgatan 18B
262 71 Ängelholm

TELEFON

Nathalie:
+46(0)76 160 20 76

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag 09:00 – 17:00
Lördag – Söndag STÄNGT