Hästar

DSC_0261
DSC_1002
DSC_6223 WEB
thumbnail_IMG_2540
Mina hästar
LANE 8

Född: 2014
Kön: Sto
Stam: Los Angeles – Colman

Om: Lane som hon kallas, är ett sto med en enorm kapacitet och scoope. Hon är lite av en diva men det är också det som gör henne så bra. Med ett stort självförtroende och fightingspirit känns inga hinder för stora för denna talangfulla tjej.

Lane har en fin ridbarhet i markarbetet och bär upp sin ryttare på ett fint sätt. Med en stor och rytmisk galopp ger hon alltid sin ryttare en väldigt trevlig känsla.

ENERGY (59)

Född: 2015
Kön: Sto
Stam: Etalon Lux N 1262 – Cardento 933

Om: Energy är väldigt grön för sin ålder men har en väldigt fin rytm i kroppen och en fantastiskt fin inställning till arbete. I hoppningen har hon ett explosivt avstamp, är försiktig och hoppar med en otroligt fin spänst. Energy är alltid glad och älskar att vara social.

 

Tidigare hästar i stallet
HUBERTUS

Född: 2004
Kön: Valack
Stam: Feliciano – Asterix

Om: Tillsammans med Hubertus tävlade jag upp till internationell 2* 145 cm och SM för Young Riders. Vi hade en fantastiskt roligt tid tillsammans. ”Hubbe” tävlar nu vidare som childrenhäst.

LITTLE WILLIE JOHN

Född: 2005
Kön: Valack
Stam: Mantovani – Cortez

Om: ”Wille” var min första storhäst och den häst som startade min karriär. Det var med Wille som jag debuterade upp till 145 cm med, red Falsterbo, EM och flertalet SM. Detta företag, som jag startade på grund av min karriär som startade med honom, är döpt i hans namn.