Hästar

MINA HÄSTAR
LANE 8

Född: 2014
Kön: Sto
Stam: Los Angeles – Colman

Om: Lane som hon kallas, är ett sto med en enorm kapacitet och scoope. Hon är lite av en diva men det är också det som gör henne så bra. Hennes stora självförtroende och grymma fightingspirit gör att inga hinder känns för stora för denna talangfulla tjej.

Lane har fin ridbarhet i markarbetet och bär upp sin ryttare på ett härligt sätt. Med en stor och rytmisk galopp ger hon alltid sin ryttare en väldigt trevlig känsla.

DSC_1002
ENERGY (59)

Född: 2015
Kön: Sto
Stam: Etalon Lux N 1262 – Cardento 933

Om: Energy är väldigt grön för sin ålder men har en väldigt fin rytm i kroppen och en fantastisk inställning till arbete. I hoppningen har hon ett explosivt avstamp, är försiktig och hoppar med härlig spänst. Energy är alltid glad och älskar det sociala samspelet.

TIDIGARE HÄSTAR I STALLET
DSC_6223 WEB
HUBERTUS

Född: 2004
Kön: Valack
Stam: Feliciano – Asterix

Om: Tillsammans med Hubertus tävlade jag upp till internationell 2* 145 cm och SM för Young Riders. Vi hade en fantastiskt roligt tid tillsammans och ”Hubbe” tävlar nu vidare som childrenhäst.

thumbnail_IMG_2540
LITTLE WILLIE JOHN

Född: 2005
Kön: Valack
Stam: Mantovani – Cortez

Om: ”Wille” var min första storhäst och den häst som startade min karriär. Det var med Wille jag debuterade 145 cm, red Falsterbo, JEM och flertalet SM. Mitt företag, Little Equestrian Sweden HB, finns idag på grund av min fantastiska resa med honom och det är döpt i hans namn.

Varukorg