Tjänster

De tjänster jag erbjuder är tillridning, tävling & försäljning av hästar.
Jag håller även clinics & föreläsningar. Mitt specialområde är hållbarhet, framförallt inom ledhälsa.

Tillridning, träning, tävling & försäljning

Jag tar emot hästar för tillridning och tävling från 4 års ålder och uppåt. Jag har tävlat upp till internationell 2* 145cm Longines rankingklass och 3* 140 cm med goda resultat. Jag har även jobbat som beridare för Olof Smith på OS hästar och hos stal van der Vleuten för Erik och Maikel van der Vleuten i Holland. Jag har under många år tagit emot hästar för tillridning och tävling med goda resultat och nöjda kunder.

Idag har jag mina hästar hos och tränar för Anna & Ronny Persson i Bökesåkra utanför Malmö. Vi jobbar tillsammans i ett team där de agerar både tränare och mentor för mig. Anna har själv erfarenhet av tävlingar upp till internationell 150 cm Grand Prix och att utbilda hästar från inridning till Grand Prix nivå. 

Om du är intresserad av att ställa din häst hos mig i träning, tävling, tillridning eller försäljning tveka inte på att höra av dig! Skicka ett mail till nathalie@littleequestrian.se eller slå mig en signal på 076- 160 20 76.

Clinics

Jag håller clinics i olika teman enligt önskemål. Mitt specialområde är hållbarhet både vad gäller träningsupplägg och hästhållning men jag skräddarsyr också clinics enligt önskemål från mina kunder. 

FöreläsningAR

Jag håller föreläsningar på evenemang, i klubbar och hos företag. Det kan vara i ett av mina förberedda teman eller i önskat tema. Jag har bland annat hållit föreläsningar på uppdrag av Friska Leder inom temat ledinflammation och ledhälsa. Dessa har varit mycket uppskattade. Jag har också föreläst om min resa från att rida amatörtouren till att jobba hos en OS-guldmedaljör och rida Europamästerskapen inom loppet av ett år. Denna föreläsning har många upplevt inspirerande och motiverande. Jag har dessa och annat material förberett men håller även i föreläsningar enligt önskemål från arrangören. Jag kan självklart också justera redan förberett material enligt önskemål.

Återförsäljare AV PRODUKTER

Alla produkter som finns i webbshopen är handplockade och noggrant utvalda av mig. Jag säljer enbart produkter som jag använder på mina egna tävlingshästar eller har provat på dem och tyckt att de är bra. För att en produkt ska hamna i min webbshop har jag en process där jag testar den på olika sätt. Jag är alltid öppen för nya spännande produkter och letar ständigt efter mer att kunna fylla min webbshop med. Jag har dock hellre få produkter men av absolut högsta kvalitet. Om du har produkter som du är intresserad av att jag ska sälja eller har produkter som du önskar i min webbshop tveka inte att höra av dig till mig via mail eller telefon. 

Varukorg