Tjänster

De tjänster jag erbjuder är tillridning, clinics, föreläsningar och mycket mer.

Tillridning, träning och tävling

Jag tar emot hästar från 4 år och uppåt för tillridning och tävling. Jag har tävlat upp till internationell 2* 145cm Longines rankingklass och 3* 140 cm med goda resultat. Jag har även jobbat som beridare för Olof Smith på OS hästar och hos stal van der Vleuten för Erik och Maikel van der Vleuten i Holland. Jag har under många år även tagit emot hästar för tillridning och tävling med goda resultat och nöjda kunder.

Jag har mina hästar hos och tränar för Anna Persson. Vi jobbar tillsammans i ett team där hon är min tränare och mentor. Anna har själv erfarenhet av tävlingar upp till internationell 150 cm Grand Prix och utbilda hästar från inridning till Grand Prix nivå.

Om du är intresserad av att ställa din häst hos mig i träning, tävling, tillridning eller annat så tveka inte på att höra av dig! Skicka ett mail till nathalie@littleequestrian.se eller slå mig en signal på 076- 160 20 76.

Clinics

Jag håller i clinics efter förfrågat tema eller med eget material.

Föreläsning

Jag håller i föreläsningar efter förfrågat tema eller med eget material. Jag har bland annat hållit föreläsningar för Friska Leder om ledinflammation och ledhälsa som har varit mycket uppskattade. Jag har även föreläst om min resa från amatör touren till att jobba hos en OS guldmedaljör och Europamästerskapen på ett år. Denna föreläsning har många upplevt inspirerande och motiverande. Jag har dessa och annat material förberett men håller även i föreläsningar efter förfrågan. Jag kan även anpassa redan förberett material efter önskemål.

Återförsäljare

Alla produkter som finns i webbshopen är handplockade och noggrant utprovade av mig. Jag säljer enbart produkter som jag använder på mina egna tävlingshästar eller har provat på dem och tyckt att de är bra. För att en produkt ska hamna i min webbshop har jag en process där jag testar den på olika sätt. Jag är alltid öppen för nya spännande produkter och letar ständigt efter mer att kunna fylla min webbshop med. Jag har dock hellre få produkter men av absolut högsta kvalitet. Om du har produkter som du är intresserad av att jag ska sälja eller har produkter som du önskar i min webbshop så tveka inte på att höra av dig till mig via mail eller telefon.