Inomhustävling och SWB Equestrian weeks

Wow fullspäckade men så roliga veckor! Jag har gjort första starten inne för säsongen med fina resultat. Båda hästarna hoppade jätte fint och gjorde avspända rundor. Jag har ju tävlat Lane inomhus tidigare och då gått från ute till inne så jag visste att det inte skulle vara några stötte konstigheter. Lane gör ingen big deal av att gå från ute till innetävlingar. Energy däremot visste jag inte hur hon skulle reagera. När jag tog första sprången inne var hon lite spänd och tittade framförallt i hörnorna. Jag var därför beredd på att eventuellt behöva stötta henne mer och att hon skulle kunna vara spänd inne på banan. Min härliga lilla häst tog det dock med en klackspark och skuttade runt som ingeting. Hon tittade lite på läktaren och blommorna som stod på banan men så fort vi fattade galopp och red emot ettan så var det fullt fokus. Jag älskar hennes inställning och vi gjorde två väldigt fina rundor. Nu blev det två helger utan tävling men i helgen åker vi till Lillhagen och tävlar med båda hästarna.

Min fina Lane

Jag har sedan var delaktig under SWB Equestrian weeks då Friska Leder sponsrade 5- års klassen i hoppning. SWB Equestrian weeks är en fantastiskt rolig tävling för unghästar och uppfödarna. Friska Leder sponsrade även förra året och ställde även ut bland montrarna i lilla ridhuset. Förra året hade de även kringklasser där jag bland annat tävlade med min förra häst Hubertus. Eftersom covid- 19 nästan satte stopp för tävlingen helt och hållet var det fantastiskt roligt att den kunde genomföras. I år var det enbart unghästklasser, auktionen hölls online och där var inga utställare. Jag måste ge en eloge till SWB för hur bra de ändå genomförde tävlingarna. Inget är som det brukar och självklart märkets det av att tävlingarna inte var som de brukade. Det är dock inga tävlingar och med de förutsättningar de hade så har SWB gjort ett jätte bra jobb! Jag var på plats för att dela ut priser i 5- års finalen där ingen mindre än Jeroen Dubbeldam var testryttare. En stor förebild för mig som imponerar stort genom sitt sätt att få alla unghästarna avslappnade och välhoppande trots att det är första gången an sitter på dem.

Prisutdelning med Björn Svensson i topp med sin fina Conte di London.
Jag och Jeroen Dubbeldam
Bild från förra året när jag tävlade Hubertus under Swb Equestrian weeks med fina resultat.

Man kan ju lugnt säga att jag älskar mitt jobb! Om ni vill läsa om något specifikt om mig, i min vardag eller något ni vill höra min åsikt kring så skriv till mig på instagram: @littleequestrianhb

Ha en fortsatt fin torsdag så hörs vi nästa gång!

/Nathalie

Varukorg