Välkommen till min nya hemsida!

Äntligen börjar min hemsida komma på plats och den blir så fin! Jag är verkligen jätte nöjd och hoppas även att ni ska bli det. Här på hemsidan kan ni läsa om mig och själva företaget. Ni kan läsa om de tjänster jag utför och vilka företag bland annat som jag samarbetar med. Det finns lite information om mina hästar och några av de tidigare hästar jag har haft hos mig. I Webbshopen kan ni handla de produkter jag har handplockat och provat ut själv. Allt är av högsta kvalitet och är produkter jag verkligen tror på.

Nytt är även att jag har en blogg här på hemsidan. 2015 när jag var hos OS- guldmedaljören Maikel van der Vleuten skrev jag en blogg för att mina nära och kära skulle kunna läsa om hur jag hade det nere i Holland. Jag tänkte att min familj och några vänner skulle läsa den men så såg jag plötsligt en dag att jag hade flera hundra läsare! Helt sjukt. Jag fortsatte dock inte blogga när jag kom hem men har nu bestämt mig för att ta upp det igen. Min plan är att börja med ett inlägg i veckan med olika teman. Jag kommer skriva om olika övningar, tankar jag har, hur det går med mina hästar och mycket mer! Jag tänker att vi börjar så, skriver ni sedan att ni vill läsa mer om något speciellt så ska jag försöka anpassa mig till det. Jag hoppas verkligen att ni tycker att det ska bli kul att läsa min blogg och gillar ni den ska jag öka till fler inlägg per vecka. Vi ser vart vi tar vägen helt enkelt men jag kommer i vilket fall hålla igång och skriva här 🙂

Min fina Lane 8, 6- årigt sto efter Los Angeles – Colman
Energy (59) på träningshoppning i Stensäter, 5- årigt sto efter Etalon Lux N – Cardento

Ha en fortsatt fin dag så hörs vi nästa gång!

/N

Varukorg